Hesabınız silindiğinde aboneliğiniz iptal edilecek ve bağlantılarınız, trafik verileriniz, pikselleriniz ve diğer tüm ilişkili veriler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm verileriniz sunucularımızdan silinecektir.
Hesabımı sildiğimde ne olur?
Last updated on September 07, 2025